onsdag 19 januari 2011

Nya kurser för retriever

Äntligen lyser solen från en klarblå himmel och det känns som våren inte är långt borta!
Snön har smält bra och vi hoppas att det inte blir mängder med snö under kommande månad.
Vi kör igång första jaktlydnadskursen sista helgen i januari och plats meddelas via mail nu under helgen till alla berörda.
Sören och jag kommer hålla ytterligare en kurs  under våren. Den vänder sig till ekipage i Ökl/Ekl. Ny kurs för retriever inlagd under aktuella kurser på kurssidan Reedsweepershundkurs.
Har under januari/februari bokat ett ridhus i Vänge.  Är ni sugna på lite lydnadsträning eller egen träning är ni välkomna att höra av er till mig. I nuläget är det några som tränar själva. Andra går kurs en timma och tränar sedan själva en timma.
Vi har bokat ridhuset 10-12,  följande dagar:
Torsdag 20/1, Tisdag 1/2, Torsdag  10/2, Tisdag 15/2, Torsdag 24/2
Välkomna!
Nu är det dags för en långpromenad i solen med alla hundar, sedan lite lydnadsträning för cockrarna! Vi ska ut på lydnadsplanen igen efter några års uppehåll. Tror det var 2005 jag tävlade sist. Mycket har hänt på lydnadsfronten sen dess och nya regler och moment har tillkommit. Vi besöker därför Roslagens Bk nu i helgen som åskådare, två valpköpare startar lydnadsklass 1, där i helgen och vi ser fram emot ett se dem in action! Återkommer med rapport och bilder efter helgen.
Ha en bra dag!
//Helena
Lite bilder från dagens promenad! Idag var det lättast att fånga cockrarna på bild! Det börjar bli bra skarsnö, håller iallafall för lättviktarna Lina och Neo nedan!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar