måndag 14 februari 2011

Alla Hjärtans Dag!

 Alla hjärtans dag i Vänge -26!

Vilket bakslag vi fick...............i vädret alltså! Ville inte tro på de utlovade 2 dm snö som skulle komma under fredagsdygnet. Men så blev det ändå, vi hade ingen väg då vi skulle sista 3oo m till huset. Men med 4 wd tror man allt är möjligt, så jag gör ett försök. Inser när snön ligger ända upp på motorhuven och jag inte kommer vare sig framåt eller bakåt. Bilen skottas fram och lämnas på plats. Bara att invänta plogbilen och snällt gå hem med de tunga matkassarna. Sonen tyckte det var en spännande eftermiddag.....
I morse  hade vi -26, inge vidare. Det blir ingen långpromenad med hundarna idag, de fryser tassarna av sig.

I lördags var Fredrik iväg på räv och harjakt i Enköpingstrakten, vi slöt upp vid lunch för att njuta av korvgrillning! En räv sköts under dagen.

Sandra och Lena har varit ute på lydnadsplanen igen och även denna gång fixade de uppflyttning med fina poäng, nu till Klass III! Sandra och Zicko kom på en 2:a plats, Lena och Apache kom 3:a igen! Snyggt jobbat!
I går kom R.Stinger hit, han ska vara hos oss i två veckor, då familjen åker till Thailand.Vi är inte ett dugg avundsjuka, inget går ju upp mot klarbå himmel, bitande kyla och snö!! Vi sak passa på att röntga höfter och armbågar på Stinger, då han är den enda i kullen som inte har gjort det ännu. Samtidigt tar vi med Neo som också ska kolla höfterna.

Nu börjar nya hemsidan ta form mer och mer! Arkiv och valpkullar överflyttade. De skall arbetas om så snart jag hinner, men all info finns nu tillgänglig. Gamla hemsidan tas bort vilken dag som helst.

Info ang. helgens jaktlydnadskurs kommer under närmsta dagarna!
Imorgon träning i ridhuset!
Oska 8 månader poserar i snön!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar