måndag 23 januari 2012

Lite nytt!

Weasels valpar växer och idag har de hunnit bli en vecka, valpbloggen har uppdaterats med lite bilder från dagen. Ett litet smakprov:-)
Klicka gärna på bilderna så blir de ännu finare!!
Skön stil!
I helgen gick ett internationellt A-prov i Danmark.Vi vill passa på att gratulera Weasels pappa Garronpoint Mole & Anders Carlsson som vann och tog Cacit och Cert!! Riktigt roligt!

För er som ska ha valp efter Weasel och för er andra intresserade har jag letat i arkiven och hittat lite bilder från Weasels stam. Trolle har vi träffat några gånger under åren, en hund med härlig fart och stil!
Lotten också hon en fantastisk tik som lämnat så många bra och friska avkommor efter sig, hon blir 11 år i år och bor hos Sören Norén. Fredrik tog denna härliga bild på Lotten in action, hon har precis vänt om då hon fått vittring på en nedgrävd tennisboll!

Weasels farmor Garronpoint Little Dove och Anette Clark såg vi på Skinners International 2007 när de var med i det vinnande laget från England. Vi fick också tillfälle att träna med dem och gå på jakt under ett par dagar, en helt underbar tik i allt hon gör.
Då var vi glada att ha Weasel som bara var ett par månader gammal.

Extra kul var också att få se Saxaphone Express som bor hos Peter Burton, jag tror att han var närmare 12 år på bilden.

Det är roligt att vi fått träffa dessa hundar och fått sett dem i arbete, då blir det inte bara ett namn i en stamtavla. Vi är glada att kunna dela med oss av bilderna på dessa fantastiska hundar!

SEJ(A)CH Garronpoint Mole "Trolle" 2007

SEJ(A)CH SEJ(J)CH Moormans Look Twice
i England 2007

GBFTCH Garronpoint Little Dove
i England 2007

GBFTCH Saxaphone Express
i England 2007

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar