onsdag 22 augusti 2012

Danmark resa och fina resultat!

Sent igår kväll kom vi hem från Danmark. Aquila är nu parad med Hillus Powell och valpar väntas i mitten av oktober. Jag och Tina har haft några härliga men intensiva dagar i underbart väder, runt 30 grader och strålande sol.!! 
Hade alla mina tikar med på resan och lite träning hann vi också. Ferret och jag hade tur och fick gå med på en walk up träning en kväll som Thomas höll i. Vi fick träffa Charlie och även se honom i jobb denna kväll, en helt underbar och okomplicerad hane som arbetar i mycket fint samspel med sin förare. Är mycket nöjd med valet av hane och tror detta kan bli en spännande kombination. Aquila och Charlie är relativt lika byggda i kroppen och jagar på samma intensiva, härliga sätt! 

Charlie och Aquila


Fredrik har varit hemma och klippt ängarna i helgen. Det blev toppen och det ska bli så kul att äntligen kunna träna och hålla kurser där igen. Kurssidan uppdaterad med nya träningar!


Några valpköpare har varit ute och visat framfötterna under helgen som gått! Stort Grattis säger vi till Anna Ekström och R. Mistral "Ärtan" (Mossa-Zorro) som tog två 1:a pris i Ekl lördag och söndag i Östersund!!

Ärtan

Stort Grattis till Jimmy Nordvoll och R. Troy (Weasel-Tweed) som varit ute igen och tagit sista 1:an i Ökl och blev provbäst i helgen!!
Nu uppflyttad till Ekl!!
Jimmy, Troy och domare Ulf Göransson

Troy med sina fina priser

Nedan lite bilder från vår Danmarks resa

Vackra majsfält i skymmning

Aquila på träning i värmen

Thomas, Iben och jag

Hillus Powell

På väg ut på fältet

På linjen

Ferret påväg tillbaka från andra sidan linjen

Tomas och Charlie

Vacker skymmning

Tna och valparna på kennel Batmoors





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar