måndag 20 januari 2014

Vintern är här

Valparna har nu blivit 16 dagar gamla och de börjar röra på sig allt mer. För att följa kenneln i bilder så kan ni kika in på Reedsweepers Google sida. Där hittar ni foton från träningar, på våra hundar, valpar och andra händelser som rör kenneln. 
Snön har nu kommit även till oss, än så länge är det inte så mycket. Kanske dryga 10 cm bara. Vi har kört på med träningarna och det har fungerat fint! I helgen hade vi en träning för unghundar och det gick alldeles utmärkt! Privat träningar lämpar sig just nu mycket bra och det är mest det vi kommer ha under jan- feb. Men även en del grupp träningar är inplanerade framöver. Kika gärna in på kurssidan för att läsa mer om vad som planeras.

Ett påpälsat glatt gäng:)

Reedsweepers Red Rose löper och kommer att paras till helgen med FTCH Copperbirch Liffey. Imorgon ska vi ta prog test på henne och planen är att åka ner till Göteborg onsdag/torsdag.

R. Red Rose "Rosie" 7 veckor gammal!

Lite egen träning hann vi med under helgen som gick. Här här några bilder från i lördags då Maria Söder kom på besök. Vi hade lite växlande väder ömsom sol och ömsom snö;)

R. Red Devil  "Igor"

Igor & kvisten

Glad förare;)

Snygga Igor

Maria skickar Messi

Min fina Ida

Det snöar

Snölandskap



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar